Nelson Pass är bland Förstärkardesigners ansedd som den absolut främsta. Han började sin karriär på 70-talet då han redan som 25 åring hunnit designa såväl högtalare som förstärkare till en rad större Amerikanska tillverkare. I början på 90-talet bildade Nelson Pass Laboratories och det tog inte lång tid innan den första förstärkaren – Aleph 0 levererades. Denna single-ended Klass A förstärkare blev en rungande succé och omedelbart visste alla vem Nelson Pass var.

1994 började samarbetet med Wayne Colburn som än idag står för designen av för-förstärkarna. Tillsammans bildar Pass och Colburn ett legendariskt dreamteam vars skapelser fortsätter att förföra musikälskare över hela världen.

HPA-1

Världens bästa analoga hörlursförstärkare! Förstegsdelen har designats som de större rena förstegen i XP serien och har dessutom många gemensamma komponenter. HPA-1 går därför att använda som ett fristående försteg och håller jämna steg med försteg i dess dubbla prisklass. Förstärkardelen är extremt kraftig och jobbar i ren klass A. HPA-1 kan driva de tyngsta av hörlurar och matchas även väl med magnetostathörlurar.

 

Läs mer

XA25

Nelson flörtar med First Watt i detta lilla härliga slutsteg. Ljudet påminner så mycket om de avskalade genialiska First Watt förstärkarna att man lätt skulle tro att det är ett First Watt slutsteg. Ljudet har en glimrande närvaro och en organisk struktur i ljudet som ger den där magiska live känslan. 25 magiska watt per kanal – mer välljud för pengarna finns inte helt enkelt.

 

 

Läs mer

.8

Producerad för de mest kräsna lyssnarna av ännu mer kräsna lyssnare. Pass Labs .8 serie representerar omätbara timmar i utveckling och forskning av en levande legend – Nelson Pass.

Efter sju års utveckling demonstrerar förstärkarna Pass Labs innersta tro att de bästa produkterna noggrant måste justeras för perfekt harmoni. Resultatet är en serie förstärkare som inbjuder till musiken på ett sätt som aldrig förr.

 

Läs mer

Senaste nyheterna från Pass Labs

Pass Labs På Instagram

Pass Labs INT60 & INT250

Pass Labs INT60 & INT250

Två nya Integrerade förstärkare från Pass Labs ser dagens ljus! INT60 & INT250 är baserade på den nya .8 serien och ersätter de gamla trotjänarna INT30 & INT150. INT60 är baserad på XA60.8 slutsteget i nya .8 serien. Den lämnar 2 x 60W i 8 ohm och arbetar i...

läs mer
Pass Labs !

Pass Labs !

  Det är med glädje och stolthet P.L.Audio tar över distributionen av Pass Labs i Sverige. Vi har under en längre tid sökt efter ett anrikt förstärkarfabrikat med likvärdig kvalitet och marknadsstyrka som våra befintliga High End tillverkare - Focal, dCS,...

läs mer

Pass Laboratories
13395 New Airport Road, Ste G
Auburn, CA 95602

USA

Tel: +1 (530) 878 5350