+46 (0)40 91 66 58
Denna Holländska kabeltillverkare grundades av Edwin Rijnveld för 35 år sedan. Från starten fördjupade Edwin sig i en extensiv forskning av avancerad metallurgi. Denna utgångspunkt resulterade i ett kablage med ledande prestanda vilket snabbt ledde till att Siltech blev ett namn i HiFi världen.

En aldrig sinande nyfikenhet och fokus på forskning medförde 10 år senare en egen metallurgi. Denna utvecklades under fyra år till en tredje generation som lanserades 1997. Denna unika metallurgi använde sig av en blandning av Silver och Guld i ledarmaterialet som än idag har oöverträffade ledaregenskaper och som till skillnad från övriga ledarmaterial mognar och blir bättre med tiden.

De senaste 35 åren har Siltech blivit synonymt med världsledande prestanda och idag är man en av HiFi världens mest anrika och respekterade tillverkare. Även om forskningen står i centrum så hade Siltech dock aldrig nått de stora framgångarna utan en – i det närmaste fanatisk respekt för musiken. Forskningen står i musikens tjänst och det är den musikaliska upplevelsen som räknas.

Siltech representerar det mest exklusiva och teknologiskt mest framskridna inom kabelindustrin. Tillverkningen ligger hela tiden i framkant med ökad prestanda för varje ny generation av produkt. För den som inte vill kompromissa är Siltech därför en självklarhet.

Procent tillverkning i Holland

År av tillverkning på spjutspetsnivå

Generationer av Guld/Silver legering

Adress

Siltech
Edisonweg 8
6662 NW Elst
The Netherlands

Kontakt

+31 26 353 9040
info@siltechcables.com