+46 (0)40 91 66 58
Blue Horizon Ideas föddes av 20 års erfarenhet av HiFi marknaden. Isoteks grundare Keith Martin samlade ihop sina tankar kring ljudförbättrande tillbehör och skapade en serie prisbelönta tillbehör. Produkterna är noggrant designade och utgår ifrån innovativ teknologi.

Creators of exceptional audio accessories,
inspired by our commitment to maximise your musical enjoyment
– today, tomorrow and in the future.

Sanctum

Sanctum är en fristående plattform med vibrationsdämpande egenskaper. Plattformen är tillverkad i mattlackad MDF och har fyra kontaktpunkter i form av aluminium spikes som via en polymerbricka dämpas av ett kompositmaterial bestående av Kork, Läder och gummi.

 

Broschyr (Eng)

 

 

ProMat

Detta skivunderlägg är avsett att placeras mellan skivtallriken på skivspelaren och själva skivan. Materialet är en blandning av kork, läder och gummi som ger en ökad friktion mellan tallrik och skiva samtidigt som den motverkar resonanser och vibrationer. ProMat består av två lager så att man enkelt kan anpassa höjden beroende på skivan man spelar utan att justera VTA på spelaren.

 

Broschyr (Eng)

PROBURN

ProBurn är en kabelinbrännare som accelererar kabelns inspelningsperiod. Genom att skicka in en slumpmässigt genererad signal med ett markant ökat frekvensomfång jämfört med musik genomgår kablaget en effektivare och accelererad inspelning.

 

Broschyr (Eng)

 

ProLevel

ProLevel är ett extremt noggrant vattenpass för att ställa in en skivspelares lutning. Passet är utformat så att man kan placera det över centrumpinnen på skivspelaren för optimal justering.

Broschyr (Eng)

 

Clean-IT

Denna rengöringsvätska är speciellt framtagen för att öka kontaktegenskaperna för HiFi utrustning. Clean It rengör alla typer av metallytor och reducerar framtida oxidation. Det är rekommenderat att rengöra både elektronikens och kablagets kontaktytor för bästa prestanda.

Broschyr (Eng)

 

Spike Shoe

Spike Shoe är ett underlägg avsett att placeras under spikes. En av uppgifterna är naturligtvis att skydda golvet eller HiFi racket från spetsen på spikes men den har även resonansdämpande effekter. Innanmätet har en kompakt blandning av olika material såsom gummi och kork för att suga upp de skadliga vibrationerna från Högtalare eller annan utrustning.

Broschyr (eng)

Blue Horizon Ideas ltd
4 Mozetta Kings Head Yard
Winchester Hampshire, SO23 9HN
United Kingdom

Tel: +44 (0) 1962 852727