+46 (0)40 91 66 58
Verdi Cento

Verdi Cento

Audio Analogue fortsätter med sitt arv av framgångsrika Rörhybridförstärkare och introducerar Verdi Cento som sluter produktcirkeln som startades med Rossini CD Spelaren.

Verdi Centon låter rören varsamt hantera signalen på förstegssidan medan transistorerna sköter förstärkingen på slutstegssidan. Denna design är inte ovanlig i Audiovärlden eftersom kombinationen mellan rör och transistorer kan bli oemotståndligt förförisk. Dock är det inte alltid det lyckas eftersom det kräver en hel del tanke bakom designen och ett mycket välgenomtänkt komponentval. Detta gör att det krävs en hel del erfarenhet av just hybridlösningar för att lyckas med konstruktionen och detta har Audio Analogue i drivor. Verdi Cento är extremt väldesignad och har en väldimensionerad ringkärnetransformator som hjälper till att leverera ut 2x100W i 8 Ohm.

En hel del funktioner har man också inkorporerat i designen. Det finns en Pre-Out som möjliggör Verdi Cento att agera som rent försteg till ett externt slutsteg. Denna Pre-Out kan ställas om till Mono vilket gör att man kan koppla in en aktiv subwoofer på denna utgång. För vinyl älskarna finns det ett inbyggt Phono steg för både MM och MC signaler. Dessutom kan man programmera en av ingångarna i By-Pass mode vilket möjliggör att man kan använda en multikanals förstärkare i kombination med Verdi Cento för att få till bra ljud i både Film och Musik.

Verdi Cento är en fantastiskt lyckad produkt som kombinerar det bästa av två världar. Ett sällsynt lyckat äktenskap mellan kraft och finess till ett mycket attraktivt pris – En äkta Audio Analogue produkt !

Audio Analogue