+46 (0)40 91 66 58
Explorer 180i

Explorer 180i

Siltech är en av världens absolut mest ansedda HiFi kabeltillverkare. I över 25 år har man agerat spjutspets för kabelteknologin inom HiFi och med sin unika forskning för att bekämpa distortion har man varit en trogen leverantör till de mest kräsna Audiofilerna över hela världen. Materialforskning har alltid varit en stor faktor i Siltechs utveckling och med den mycket påkostade Silver/Guld metallurgin har man tagit fram kablage med helt oöverträffade resultat. Kopparkablage har aldrig varit i närheten av samma ljudmässiga resultat och har aldrig haft samma förmåga att åldras med värdighet – tills nu. Under extrema testförhållanden, under väldigt lång tid har Siltechs kopparforskning nu resulterat i en helt ny Instegsserie av kopparkablage –  vi är enormt glada att kunna presentera Siltech Explorer serien.

Explorer

Explorer

Explorer serien är ett extremt rent “Pure Mono Crystal Copper” kablage med en kopparmetallurgi som medför att metallen inte korroderar över tiden. Ledarmaterialet är av 6N koppar och är omsluten av Kaptonfilm och Teflon – isolationsmaterial som vi återser i de exklusiva Classic Anniversary och Royal Signature serierna. Denna mycket påkostade skyddskåpa ger kabeln bästa möjliga isolering mot såväl Magnetfält som Radiovågor.

Signalkablage och Högtalarkablage kommer i två olika kvaliteter – 90 och 180. Senare i år kommer även en Nätkabel, en Firewirekabel samt en USB kabel som kompletterar serien. Explorer serien representerar det allra ädlaste inom instegssegmentet till HiFi. Det är något alldeles unikt att kunna erbjuda denna typ av kvalitet och teknologi till ett mycket överkomligt pris – lite som att köpa en Porsche till priset av en Volkswagen.

Share