+46 (0)40 91 66 58
pro9-reference

PRO-9 Reference SE Internal Bi-Wire

Ifrån Harmonic Technology kommer nu en riktig dräpare till högtalarkabel. PRO-9 Reference SE må vara en vidareutveckling av den tidigare PRO-9 modellen men resultatet bevittnar om något helt nytt.

PRO-9 Reference SE har en ledararea på 9AWG, vilket motsvarar c:a 6,6mm2. Ledarmaterialet är den renaste 6N koppar som finns att få tag på (99.9997%) och är tillverkad enligt “The Single Crystal design” som möjliggör tillverkning av koppar med en så hög renhet och låg distortion som möjligt. En helt ny geometri med interna luft tuber som isolatorer mellan ledarna eliminerar all form av korskontaminering mellan ledarna samtidigt som kabeln har fått en rent fysiskt mjukare och mer lättarbetad känsla.

PRO-9 Reference har legat strax över PRO-11 och under Magic i Harmonic Technology´s högtalarkabel-hierarki. Resultet med PRO-9 Reference SE blev dock så mycket bättre än planerat att man drog in den dubbelt så kostsamma Magic kabeln och ersatte den med PRO-9 Reference SE, som nu står stadigt på tronen som den bästa högtalarkabel Harmonic Technology kan erbjuda.

PRO-9 Reference SE finns att få som Single Wire, Internal Bi-Wire och External Bi-Wire till ett och samma pris. Skillnaden mellan Internal Bi-Wire och External Bi-Wire är enkelt förklarat att den Externa Bi-Wire kabeln bäst lämpar sig där högtalarterminalerna sitter väldigt långt ifrån varandra på högtalaren.

Harmonic Technology