+46 (0)40 91 66 58

Platinum 3G

Objects of Desire

Platinum sammanfattar banbrytande akustiska innovationer med genial design i en serie som hyllar det exklusiva Platinum-arvet. Serien fäster Monitor Audios position som high-end tillverkare och representerar en vacker kombination av transparent ljudprestanda och design som en hyllning till varumärkets 50 års jubileum.

ÅTERFÖRSÄLJARE

HEMBIOCONSULT

Byggvägen 3
443 61 Stenkullen

Tel: 0302-353 90
E-post: info@hembioconsult.se
Webb: www.hembioconsult.se

LJUDSHOPEN NORD

Nygatan 61
931 31 Skellefteå

Tel: 0910-13600
E-post: info@ljudshopen.se
Webb: www.ljudshopen.se

ULTIMATE SOUND

Storgatan 37
598 37 Vimmerby

Tel: 0492-15848
E-post: info@ultimate.se
Webb: www.ultimate.se

Modellöversikt

Platinum 100

Platinum 100 är en kompakt tvåvägs stativhögtalare med stor ljudåtergivning. Bestyckad med de finaste element Monitor Audio har att tillgå är Platinum 100 en av de ädlaste högtalarna på marknaden i sitt format.

Platinum 200

Platinum 200 har ett klassiskt Tower format. Med dubbla basar i ett relatvit slankt chassi får man ett stort fullskaligt ljud i en mycket elegant utformning.

Platinum 300

Platinum 300 är en bastant och auktoritär golvhögtalare. Med dubbla 8" basar i en trevägskonstruktion och en fin Air Motion Transformer som återger de högsta frekvenserna målar Platinum 300 upp en vacker och komplett ljudbild.

Platinum C250

C250 är en fullfjädrad trevägs-centerhögtalare som perfekt kompletterar övriga Platinumhögtalare i en multikanalsuppsättning.

The definition of elegance

Platinum har alltid representerat Monitor Audios fina utvecklings och designförmåga och denna tredje generation är inget undantag. Det brittiska designteamet har arbetat tätt med de akustiska experterna för att producera en estetiskt och högpresterande serie högtalare som tar lyssnaren med storm utan att övermanna sin omgivning.

FINISHVAL

High Gloss Black

Den högglansiga svarta finishen har en klassisk utstrålning som likt en Steinway flygel aldrig går ur tiden. Finishen är pianolackerad i sin rätta bemärkelse med ett antal lager klarlack som ger finishen en lyxig och sober utstrålning.

Piano Ebony

Likt en elegant Jaguar med inlägg av exklusiv träpanel andas denna finish dignitet och lyx. Ådringen och de mörka nyanserna i träet har en närmast tredimensionell känsla som förstärks av ett antal lager klarlack som förhöjer lyxkänslan i denna finish.

Matte White

Det är skillnad på vit och vit. Monitor Audios vita finish är sidenmatt och har en fantastiskt fin yta som skapar en fin kontrast mot de svarta detaljerna runt elementen. En matt vit finish som representerar det moderna och avskalade på absolut bästa sätt.