+46 (0)40 91 66 58

Syncro_eu_white_mediumNu lanseras ytterligare en ny och spännande produkt från Isotek. Vid första anblick ser Syncro ut som en högkvalitativ strömkabel med en klump på mitten, men den är mycket mer än så – för somliga är den lösningen på alla deras problem….

Syncro är mer än en strömkabel. Den inkorporerar Isoteks senaste och finaste elektronik i ett Aluminium chassi lokaliserat en bit ner på en kvalitativ strömkabel.

Kretsarna i chassit är designade att synkronisera strömförsörjningen så att en perfekt symmetrisk sinusvåg erhålles. Detta har en väldigt stor påverkan på hur samtliga inkopplade apparater presterar. Det är alltså ingen typ av filtrering utan en synkronisering av strömmen som dessutom ger en jättebonus i form av eliminering av likströmsstörningar på nätet.

”Likström på nätet” är en mycket vanlig orsak till störningar i en anläggning. Oftast utmynnar det sig i ett brummande som emanerar från transformatorn i effektförstärkaren. Detta missljud är inte bara distraherande utan skapar mekaniska vibrationer (Mikrofoni) i apparaten.

Få (eller inga) produkter kan skapa en synkroniserad försörjning som eliminerar mekaniska brum och vibrationer. Prestandan ökar samtidigt som apparaterna drar mindre ström eftersom sinusvågens symmetri förbättras. Syncro är därför unik och inte enbart för de som har problem med likström på nätet, det råkar bara vara en gåva från ovan för just dom. Syncro är naturligtvis kompatibel med alla övriga produkter i Isoteks sortiment och är en grym kombination med de olika strömfilterna Isotek levererar.

Som standard levereras Syncro i tvåmeterslängd och kan termineras med standard IEC, C19/20 IEC (till Aquarius och Sigmas) eller Neutrik (Till Titan).

IsoTek Systems