+46 (0)40 91 66 58

Isotek Evo3 Elite

Isotek Evo3 Elite

 Isotek fortsätter att utveckla sitt kabelsortiment. Efter den nya Premier kabeln har nu turen kommit till Elite som blivit helt omgjord från grunden.
elite_1 Det här är nya Evo3 Elite:7st Silverpläterade OFC ledare som ligger parallellt i en svag rotation. Denna geometri utgör det första försvaret mot RFI och EMI.Varje ledare är omsluten av en Fluorinated Ethylene Propylene isolator. FEP är extremt tåligt både mot värme och fysisk stress och har överlägsen isolatorkapacitet.Innanför Mylarhöljet ligger en fyllnad av bomull som är en utmärkt isolator och som även ger kabeln ett fysiskt skydd samtidigt som den reducerar mikrofoni.

Den aktiva skärmen utgörs av OFC som är kopplad till jorden. Denna skärmen ger maximalt skydd mot RFI och ser därmed till att Common Mode Noise hålls utanför hela HiFi systemet.

Det yttre höljet är av PVC vilket ger en bra kombination av fysiskt skydd och följsamhet.

Elite finns att få med tre olika IEC kontakter: C7 , C15 och C19.
Priset är detsamma oavsett kontakt.Termineringen är Isoteks finaste IEC och Schuko kontakter. Ledarna är i 24k guldpläterad solid OFCStandardlängden för Elite är 2mKabeln är lite tjockare än premier men är nästan lika lätt att hantera – dvs väldigt mjuk och följsam.Kontakterna har högsta kvalitet och har en härligt Solid passform.

Isotek Evo3 Elite C7, C15 & C19

Isotek Evo3 Elite C7, C15 & C19

Elite är en högpresterande kabel som ligger på en mycket högre nivå än sin föregångare. Geometrin med sina 7 ledare ger optimala ledaregenskaper och kombinerat med den aktiva skärmen har den ett perfekt försvar mot RFI och EMI. Även kontakterna är ett rejält lyft ifrån föregångaren och ger en stort prestandalyft.