+46 (0)40 91 66 58
Sub Air

Sub Air

Mer trådlöst ! Denna gången är det en fristående subwoofer som sällar sig till den trådlösa familjen. Subwoofern är kanske den mest praktiska högtalaren att ha just trådlös, att denna modellen är snygg, platt och finns att få i både vitt och svart gör ju inte saken sämre.

Sub Air

Sub Air

Trots sin okonventionella design är Sub Air en högpresterande subwoofer. Den har ett 8” baselement och en 150W BASH förstärkare.

Dess kompakta format gör den mycket lättplacerad. Den står med fördel på högkant på sina gummibeklädda fötter men man kan även använda det medförda väggfästet och fästa den kloss på väggen om man så önskar.

Porten sitter på långsidan så att den får luft hur man än placeras subwoofern. Anslutningarna och justeringsreglage sitter på undersidan där ett snyggt galler döljer inkopplingarna och reglagen.

Sub Air Undersida

Sub Air Undersida

På undersidan finns förutom de analoga ingångarna de vanliga reglagen som man normalt hittar på en subwoofer. Steglös Nivåkontroll och lågpassfilter. Här finns även vippswitchar för Fas (0/180) och Powerkontroll (On/Auto/Off).

Till sist hittar vi också en knapp som används för att synka subwoofern med den trådlösa sändaren som kopplas in till förstärkaren. Sändaren är en liten plastbox som kopplas in till nätet med ett medföljande nätaggregat och sedan till förstärkaren via RCA ingångar i Stereo eller LFE. På sändaren finns en motsvarande knapp för synkning mot Subwoofern.

Dome Air 5.1

Dome Air 5.1

Den trådlösa funktionen är otroligt praktisk för en subwoofer då den ofta placeras en bit ifrån förstärkaren. Ibland tvärs över rummet vilket gör kabeldragningen väldigt opraktisk. Den vanliga nackdelen med en trådlös högtalare är att den måste kopplas till elnätet men eftersom de flesta subwoofers är aktiva och därmed redan kräver matning så får man liksom det på köpet.

Sub Air finns nu att köpa lös i Svart eller Vit högglans. Den finns också att köpa tillsammans med Dome & Bird i kompletta  5.1 paket.

Sub Air
Typ: Aktiv Trådlös Subwoofer
Baselement:  8” Cellulosa
Frekvensomfång (+-3db): 40Hz – 200Hz
Lägsta frekvens (-6db): 35Hz
Variabel brytfrekvens: 50Hz – 200Hz
Analoga Ingångar: 1 par RCA / LFE
Kontinuerlig uteffekt: 110W
Max Effekt: 150W
Variabel Fas: 0 – 180
Trådlös Överföring
Räckvidd: 15m
Samplingsfrekvens: 44kHz
Bitdjup: 16 bitar
Fördröjning (Latency): 13ms
Frekvensband: 2,4GHz
Vikt: 8kg
Mått (WxHxD): 360 x 410 x 160 mm
Share