+46 (0)40 91 66 58
VÄRLDENS FÖRSTA RIAA STEG MED FÖRSTÄRKNING DIREKT VID PICKUPEN !
Absolute Phono är ett unikt RIAA steg i referensklass. Med ett helt nytt sätt att hantera den känsliga signalen och en kompromisslös design av förstärkardelen placerar sig Absolute Phono överst i näringskedjan av RIAA steg.

 

KRETSKORTET
EN FÖRBÄTTRING AV BRUSFÖRHÅLLANDET MED 10db ÖVER HELA FREKVENSOMRÅDET !

Absolute Phono hanterar signalen i två steg. Den stora innovationen ligger i att man förstärker den känsliga signalen från pickupen direkt med ett litet kretskort som monteras på tonarmshuvudet. På så sätt färdas den känsliga signalen endast ett par millimeter istället för de vanliga metrarna som normalt behövs för att leda signalen till RIAA steget.

Med hjälp av denna första förstärkning behåller man signalen intakt på väg till huvudenheten som hanterar signalen utan reläer och kondensatorer som oftast står i vägen för signalen.

HUVUDENHETEN

 

Huvudenheten är i sin tur uppdelad i en nätdel och en signaldel. Chassit till båda delarna är tillverkade i en resonansoptimerad sandwichkonstruktion. Två delar i solid aluminium med ett mellanlager av panzerholz Wood som är Clearaudios speciella kompakta trämaterial.

Den separata nätdelen isolerar bort eventuella störningar från signaldelen och förser den känsliga delen med ren och stabil spänning. Signaldelen hanterar signalen med största respekt och använder sig av speciella icke-magnetiska silverkondensatorer  på strategiska positioner i signaldelen för absolut största renhet och transparens.

Det är inte nödvändigt att justera resistans och kapacitans då anpassningen till pickupen sker med automatik och säkerställer bästa möjliga förhållanden.

 

 

Absolute Phono är unik i sin konstruktion. Clearaudio är först med en lösning som hanterar signalen med högsta tänkbara kvalitet. Direkt från pickupen och det första kretskortet och hela vägen genom förförstärkaren säkerställer man högsta möjliga kvalitet.

Absolute Phono är kompatibel med alla möjliga tonarmar och MC Pickuper och kommer garanterat att höja dom till en ny nivå !

ABSOLUTE PHONO  
Signal – Brusförhållande: 90 db
Kanalseparation: 100 db
THD: < 0,001 %
Gain (@ 1kHz): 60 db
Utgångsimpedans: 64 Ohm (XLR) , 32 Ohm (RCA)
Mått (B x H x D): 240 x 65 x 160 mm
Vikt: 3,25kg + 3,20kg
Finish: Silver eller Svart