Isotek Aquarius V5

Världens mest sålda nätfilter för HiFi i ny uppdaterad version. Aquarius är Isoteks första V5 produkt och med en rad förbättringar under chassit följer den i samma framgångsrika fotspår som sin föregångare!

Amplitude16

Trinnovs fina multikanalsslutsteg AMP16 har välförtjänt tilldelats en EISA utmärkelse för bästa hembioförstärkare. Med 16 kanaler a´400W i 4Ohm och möjlighet att brygga samtliga kanaler för dubbel effekt i upp till 8kanaler är Amplitude16 ett av de mest flexibla slutsteg på marknaden.

Siltech Royal Crown

Siltech uppdaterar sin finaste serie med en helt ny enkelkristallsilver metallurgi. Royal Crown serien innehåller tre kvalietsnivåer som alla tillhör HiFi världens ädlaste kablage

dCS Apex

 

dCS största uppdatering någonsin – en helt ny generation av den legendariska Ring DACen. Apex ger referenserna Rossini & Vivaldi en ny nivå som lämnar konkurrensen ytterligare ett steg bakom.

JL Audio Gotham

JL Audio presenterar Gotham – en Monstersubwoofer med dubbla 13.5″ element, 4.500W slutsteg, chassi i cnc fräst fiberglas och rumsoptimering. Inte konstigt att den kort och gott kallas Kungen av bas ! 

INT-25

Pass Labs minsta integrerade förstärkare – INT25 är en av de mest populära i sortimentet. Med mycket gemensamt från First Watt slutstegen känns den äkta Pass Labs känslan starkt i denna läckra lilla förstärkare.

Vi hälsar en helt ny Svensk tillverkare välkommen till P.L.Audio ! Moonriver Audio tillverkar elektronik av mycket hög klass och först ut är en läcker integrerad förstärkare som heter Model 404.

Pathos Kratos

Pathos senaste Integrerade förstärkare är namngiven efter den Grekiska guden för styrka – vi förstår varför. Denna best har enorma kraftresurser och kombinerat med rördrift på förstegsdelen är detta en balettdansande bodybuilder !

Reference Jubilee

40 års historia av att producera skivspelare koncentrerad i ett högteknologiskt drivverk med en fantastisk förmåga att framföra musiken på ett musikaliskt sätt. Reference Jubilee har allt man kan önska sig av en High End skivspelare!

Titta närmare på våra produkter

Senaste Nyheterna