Denna Holländska kabeltillverkare grundades för nästan 30 år sedan. Från starten fördjupade man sig i en extensiv forskning och utveckling vilket snabbt  ledde till stora framgångar på HiFi marknaden.

De senaste 20 åren har Siltech blivit synonymt med världsledande prestanda och idag är man en av HiFi världens mest anrika och respekterade tillverkare. Stor del i framgången har den unika metallurgi där man använder sig av en blandning av Silver och Guld i ledarmaterialet. Denna unika metallurgi ger oöverträffade ledaregenskaper som till skillnad från övriga ledarmaterial mognar och blir bättre med tiden.

Som isoleringsmaterial använder man PEEK och Kapton som ofta används av rymdindustrin på grund av sina överlägsna skyddsegenskaper och sin tålighet. Siltech representerar det mest exklusiva och teknologiskt mest framskridna inom kabelindustrin. För den som inte vill kompromissa är Siltech därför en självklarhet.

Siltech Explorer

Siltech är en av världens absolut mest ansedda HiFi kabeltillverkare. I över 25 år har man agerat spjutspets för kabelteknologin inom HiFi och med sin unika forskning för att bekämpa distortion har man varit en trogen leverantör till de mest kräsna Audiofilerna över...

läs mer

Siltech

P.L.Audio har glädjen att presentera HiFi världens förnämaste kabeltillverkare - Siltech som ny agentur. I över 15 år har den Holländska kabeltillverkaren Siltech producerat HiFi kablage i den absoluta toppklassen. Man har genom en unik metallurgi skapat sig ett namn...

läs mer