Accordeon S

Accordeon S

Vi har glädjen att presentera Bassocontinuo för den Svenska marknaden. Bassocontinuo representerar den ädla Italienska möbeldesignen kombinerat med tekniskt välljudande egenskaper.

Alla produkterna är tillverkade för hand i Italien och besitter en oöverträffad detaljfinish. Hyllplanen kan fås i en mängd olika finishar och materialval och många av serierna är moduluppbyggda vilket innebär att man kan sätta ihop hyllplanen del för del och kombinera de olika höjderna hur som helst. Distanserna mellan hyllplanen är i rostfritt stål och består av flera delar som gängas ihop med varandra. Detta gör att man lätt kan justera avståndet mellan hyllplanen om man gör ändringar eller förflyttningar i systemet – mer flexibelt än så kan man knappast få det. Distanserna avslutas med en kraftig spike som gängas på den sista distansen och som vilar på det undre planet.

Apogeo

Apogeo

Att dämpa bort och omvandla vibrationer är en prioritet i tillverkningen. Med specifika kombinationer av material i hyllplanen och med hjälp av isolerande spikesunderlägg kan man visa upp mycket goda mätningar som resultat. Även den mest kräsna audiofil kan få sina krav uppfyllda.

Share